Ayuntamiento de Mutxamel Seu Electrònica

Sou a:

Inici

>>

Informació de la seu

>>

Certificats digitals i signatures electròniques admeses

Informació de la seu electrònica

Certificats digitals i signatures electròniques admeses

Certificats digitals i signatures electròniques admeses

L'Ajuntament de Mutxamel usa els certificats electrònics per a la identificació i signatura electròniques en aquells supòsits en els quals la normativa vigent, bé ho permet o bé ho exigeix.

Actualment s'està treballant en la implantació gradual d'altres mecanismes alternatius i actualment admesos en l'àmbit de les Administracions Públiques, com ara autenticació d'usuari certificada, Cl@ve i Cl@ve PIN, entre altres.

Certificats electrònics

Un certificat electrònic (o certificat digital) és un fitxer informàtic generat per una entitat de serveis de certificació que associa unes dades d'identitat a una persona física, organisme o empresa confirmant d'aquesta manera la seua identitat digital en Internet.

El certificat electrònic és vàlid principalment per a autenticar a una persona usuària o lloc web en internet, per la qual cosa és necessària la col·laboració d'una tercera entitat que siga de confiança per a qualsevol de les parts, a la qual es coneix com a Autoritat Certificadora, que participa en la comunicació. Aquesta Autoritat Certificadora pot ser un organisme públic o una empresa reconeguda en l'àmbit d'Internet.

El certificat electrònic realitza tres funcions:

  • Autenticar a la persona posseïdora, a fi d'acreditar -en el cas de la Seu Electrònica- la identitat de la persona que desitja realitzar una tramitació en línia.
  • Signar digitalment les dades que s'envien de tal forma que es puga acreditar i garantir la seua integritat i procedència.
  • Xifrar les comunicacions, entre la ciutadania i altres terceres parteixes -persones o entitats- en aquest cas l'Ajuntament de Mutxamel

Actualment, l'Ajuntament de Mutxamel admet certificats electrònics de les següents entitats proveïdors de serveis de certificació:

 

Dades de contacte

Oficina Municipal d'Atenció Ciutadana
Francisco Martinez Ots, 1
Telf: 965955910
03110 Mutxamel

| © 2021 AYUNTAMIENTO DE MUTXAMEL Todos los derechos reservados.
Licencia de uso para e-Atiende. Desarrollado con eConstruye de Absis |estadisticas